Friday, March 11, 2011

Doomsday.

Κάποιοι την αποκαλούν ημέρα κρίσης, το τέλος του κόσμου, η αποκάλυψη, η δευτέρα παρουσία.. Εγώ την αποκαλώ ημέρα που ο άνθρωπος θα πληρώσει οριστικά για τα τρομερά λάθη που έκανε εις άγνια του και μη που οδήγησαν τελικά στην καταστροφή του περιβάλλοντος. 2012; Όχι, δεν νομίζω πως καταστροφή θα έρθει την συγκεκριμένη μέρα του Δεκεμβρίου. Κάποιος πιο ψαγμένος θα ξέρει πως, την συγκεκριμένη μέρα που όλη φοβούνται πως όλοι θα πεθάνουμε επειδή τελιώνει το ημερολόγιο των Μάγια, στην ουσία τελειώνει ένας κύκλος από το ημερολόγιο τους, που συχνά πίστευαν ότι συνοδευόταν από μια μεγάλη καταστροφή. Η κατάσταση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άντρας που έφερε στο φως τη θεωρία της καταστροφής του κόσμου σύμφωνα με τους Μάγια, αργότερα αναθεώρησε και προσπάθησε να κουκουλώσει αυτά που είπε. Google it.

Πίσω στο θέμα μας. Ειλικρινά, πιστεύω πως η Γη δεν θα περιμένει μια συγκεκριμένη μέρα για να καταστραφεί. Τι εννοώ; Κοιτάξτε γύρω σας. Σήμερα για παράδειγμα, 8.4 βαθμούς στην κλίμακα ρίχτερ στην Ιαπωνία. Από τους ισχυρότερους σεισμούς τα τελευταία 140 χρόνια. (σημειωτέον ότι μόνο τα 140 τελευτέα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να μετράμε την ισχή των σεισμών.) Κατά συνέπεια, ισχυροί μετασεισμοί, καθώς και τσουνάμι. Πολλές μέρες πέρασαν από τότε που ακούσαμε για καταστροφικές πλημμύρες; Όσον αφορά τους ανεμοστρόβιλους; Τους κυκλώνες; Συνειδητοποίησε κανείς πως το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχει πιάσει δουλειά; Μήπως αντιλήφθηκε κανείς ότι η τρύπα του όζοντος συνεχώς μεγαλώνει; Και οι πάγοι; Νομίζετε πως θα μας περιμένουν να ξυπνήσουμε πριν αρχίσουν να λιώνουν; Η Γη γύρω μας καταστρέφεται συνεχώς κι εμείς κάνουμε τα στραβά μάτια. Η φύση ξύπνησε και μας εκδικείται! Και τι κάνουμε γι αυτό; Απλά ανταλλάζουμε πυρ, καταστρέφοντας την περισσότερο.

Το εννοώ. Ακόμα υπάρχουν τερατογεννήσεις από την ραδιενέργεια που σκόρπισαν οι πυρηνικές βόμβες. Σε λίγα χρόνια, πετρέλαιο θα λέμε και πετρέλαιο δεν θα βλέπουμε. Θα έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς θα γίνουμε πιόνια στην σκακιέρα των "ισχυρών", οι οποίοι θα μπορούν να ελέγχουν την οποιαδήποτε μας κίνηση (κατά κάποιο τρόπο πιστεύω πως ήδη μπορούν). Και πώς θα μας χρησιμοποιήσουν; Απλό. Πέρα από την εκμετάλλευση, θα γίνουμε τα στρατιωτάκια τους, στον πιο καταστροφικό πόλεμο στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο οποίος θα είναι το κερασάκι στην τούρτα στην ολική καταστροφή της Γης. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι είδους όπλα έχουν σήμερα στην κατοχή τους, μετά από την τόση ανάπτυξη της τεχνολογίας.
"I do not know with what kinds of weapons the Third World War will be fought, but the Fourth World War will be fought with sticks and stones." -Albert Einstein
Λέτε να ήξερε κάτι παραπάνω;

Και τι κάνουμε για όλ' αυτά; Μήπως είναι καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να φερθούμε λογικά; Για αρκετό καιρό κάναμε την "πάπια". Ώρα να δράσουμε πριν να είναι πολύ αργά. Αν και η ζημιά είναι πλέον ανεπανόρθωτη, υπάρχει ακόμη ελπίδα. Θέλουμε περιβάλλον; Ας το φροντίσουμε, για να το έχουμε.

No comments:

Post a Comment